På gång

Nyfiken på oss? Funderar du på att bli medlem? Du hittar information om oss och kan ansöka om medlemmsskap on-line via länkarna till höger! Har du frågor, så tveka inta att kontakta någon ur styrelsen.

2015-01-19

Så är helgerna över och vi börjar så smått komma in i normala rutiner igen. Vi återgår nu till att uppdatera hemsidan minst en gång i veckan, så ta gärna för vana att gå in och kika med mellanrum för att se vad som är på gång.

Vi går nu på i stort sett de turer som kommer att gälla när vi går in på grupp igen den 1/2 så det är viktigt att ni nu är observanta på eventuella fel och andra konstigheter ni upptäcker och rapporterar in dessa till OPSL eller PPL, alternativt direkt till planerna.

Under denna veckan sker semesterinplaceringen tisdag-onsdag. ST representeras av Peter Strandberg och Hannes Nilsson, som tillsammans med SEKO:s representanter ser till att allt går rätt till. Se gärna till att vara tillgängliga på era mobiler ifall vi behöver nå er om det dyker upp några oklarheter i era ansökningar. Resultatet redovisas sen i slutet av veckan.

Vi har kallats till en första förhandling gällande ny organisation från T16, det vill säga då vi tar över och kör trafiken enligt det nya avtalet i början på februari.

I veckan har Bransch Spårtrafik inom ST har ett styrelsemöte den 21-22/1 där Johnny Holmgren deltar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar