På gång

Nyfiken på oss? Funderar du på att bli medlem? Du hittar information om oss och kan ansöka om medlemmsskap on-line via länkarna till höger! Har du frågor, så tveka inta att kontakta någon ur styrelsen.

2015-01-27

Förra veckan gjordes inplaceringarna av semestrarna för 2015. Vad vi hört har detta förlöpt bra.

På onsdag (28/1) har vi ett styrelsemöte, som hålls i Göteborg. Förutom ordinarie punkter som alltid gås igenom vid dessa tillfällen kommer materialet inför styrelsemötet att gås igenom. Materialet kommer sedan att finnas tillgängligt på hemsidan på kvällen.

I övrigt har vi inga möten eller förhandlingar inplanerade.

Vi har nu fått mer information från företaget gällande den förlikning som gjordes med SEKO gällande hur man skall få tillgodoräkna sig tidigare anställningar för uppflyttningar i lönestegarna. Detta kan vara aktuellt om man redan hade arbetat som förare eller ombordpersonal när man fick anställning på Götalandståg. Nu är det datum för första, egna turen som skall gälla som uppflyttningsdatum till nästa löneklass om man inte redan från början gick in på slutlön. Datumet måste man kunna styrka på något vis. Har ni frågor eller funderingar kring om ni har rätt lön eller rätt uppflyttningsdatum så kontakta Therese Drevesjö på HR eller er PL. Ni kan även höra av er till oss om det är något ni undrar över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar