På gång

Nyfiken på oss? Funderar du på att bli medlem? Du hittar information om oss och kan ansöka om medlemmsskap on-line via länkarna till höger! Har du frågor, så tveka inta att kontakta någon ur styrelsen.

2014-11-22

Den 11/11 var alla förtroendevalda inbjudna att delta i det styrelsemöte som hölls i Göteborg. Samtidigt fanns även möjlighet för våra medlemmar att antingen ansluta till lunch med efterföljande informationsmöte, alternativt komma på informationsmöte senare och avsluta med lite after-work på First G Hotel. Vi hade gärna sett att fler medlemmar hade dykt upp men tackar de som kom för visat intresse.

Under informationsmötet gick vi igenom vilka frågor som ST Västtågen arbetat med under året så här långt, vi beskrev lite hur det fortlöpande arbetet bedrivs gällande informationsmöten med företaget och vad som sker inom skyddsorganisationen, där fyra skyddsombud för närvarande är utsedda av ST. Dessutom gjordes en genomgång av ekonomin inom avdelningen. Det fördes också en del diskussioner om vad vi kan förvänta oss nu när det är klart att SJ fortsätter att köra Västtågen under de kommande åren.

För de förtroendevalda var första delen av dagen ägnad åt ordinarie styrelsemöte. Eftermiddagen ägnades förutom medlemsinformation åt bland annat turlistediskussioner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar