På gång

Nyfiken på oss? Funderar du på att bli medlem? Du hittar information om oss och kan ansöka om medlemmsskap on-line via länkarna till höger! Har du frågor, så tveka inta att kontakta någon ur styrelsen.

2015-05-17

Även om det kanske inte märks så mycket utåt, så jobbas det med en hel del frågor just nu.

En arbetsgrupp från SEKO och ST har tillsatts för att arbeta fram förslag som förhoppningsvis skulle kunna ge fler heltidstjänster för ombordpersonalen i Göteborg. Gruppen träffades förra veckan och ägnade en dag till att försöka hitta förslag och idéer på hur man eventuellt skulle arbeta för att få upp anställningsgraderna. På onsdag (20/5) träffar gruppen företaget för en första genom gång av dessa förslag.

På onsdag (20/5) träffar vi också företaget för en genomgång av sommarens turlistor. Pga av de många arbetena och anpassningarna till sommartidtabell kommer någon turförteckning ej ställas samman, utan man får kolla sin tur i Trappen och Xpider. Det gör också att vi inte har någon möjlighet att granska turerna i förväg. Enligt planeringen har tidspressen varit hård för att bli klara med juniturerna tills månadslistorna skulle ut den 15:e, så möjligheterna till kontroll har varit små. Viktigt att ni är observanta på era turer, och anmäler de fel och brister ni eventuellt hittar. I slutet på juni saknas fortfarande turer på vissa förare då dessa inta är klara ännu. Vi återkommer med mer information angående sommaren efter vi haft detta möte med företaget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar