På gång

Nyfiken på oss? Funderar du på att bli medlem? Du hittar information om oss och kan ansöka om medlemmsskap on-line via länkarna till höger! Har du frågor, så tveka inta att kontakta någon ur styrelsen.

2015-04-02

Även om det just nu, veckorna runt påsk, är lite lugnt så är det ganska mycket på gång.

Tillsättningen av tjänster och förhandlingar om den slutgiltiga organisationen som skall gälla från T16 (när vi börjar köra med eget ekonomiskt ansvar) skall i stort fastställas innan sommaren. Vi har redan nu ett antal förhandlingar inbokade kring detta under våren.

Lönerevisionen skall avslutas, nästa förhandling är inbokad 17/4.

Den 13/4 har vi en heldag med företaget där dom dels kommer att ge allmän information om vad som är på gång och dessutom ett antal förhandlingar skall genomföras.

Vi kommer dessutom med kollegorna på SEKO under våren inleda ett arbete med att titta över om vi kan hitta någon lösning på de många deltidstjänsterna för att få upp anställningsgraden. Detta arbete är tänkt att redovisas till företaget i maj.

Vi anordnar också ett antal medlemsaktiviteter. Redan förra fredagen (27/3) bjöd vi på nattmacka för de som arbetade med nattrafiken, vilken enligt rapporter var populärt.

Den 29/4 finns möjlighet att delta i årets avtalsutbildning. Vi startar med gemensam lunch 12.00, utbildning 13.00-17.00, och avslutar med bowling för de som är intresserade. Ni kan läsa mer om utbildningen ute till höger här på sidan.

Den 27/5 planerar vi en räkkrysning i Göteborgs skärgård. Avresa vid 18-tiden, och tillbaka igen runt 21. Då vi bokat upp ett begränsat antal platser är det först till kvar som gäller om platserna inte skulle räcka till. Pga bokningsreglerna för detta arrangemang måste vi har er anmälan SENAST den 22/4.

Med detta passar vi på att önska er alla en Glad Påsk!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar