På gång

Nyfiken på oss? Funderar du på att bli medlem? Du hittar information om oss och kan ansöka om medlemmsskap on-line via länkarna till höger! Har du frågor, så tveka inta att kontakta någon ur styrelsen.

2015-06-30

I torsdags (25/6) hade vi ett allmänt informationsmöte med företaget.

På detta möte togs bland annat följande upp:

Fortfarande inget klart hur Trafikledningen skall organiseras inför T16 då vi börjar köra på nya avtalet.

Arbetsgruppen som tittat på att flytta ihop Götalandståg med SJ AB har kommit fram till att VGJ blir det bästa alternativet. Så detta har man nu föreslagit ledningen för SJ som fattar beslut i frågan. En flytt kan bi aktuell i höst/vinter.

Personalläget ser ganska bra ut inför sommaren och man är i balans inför hösten. Inga stora förändringar i trafiken i T16 så inga rekryteringar just nu aktuella. Eventuellt blir det en ombordkurs i höst.

Under hösten kommer alla att få gå en kurs som heter "Det goda kundmötet", som är en utbildning som genomförs i samarbete med Västtrafik. I övrigt inga stora utbildningsinsatser. Man kommer att påbörja X61-utbildning för förarna i Uddevalla.

SJ AB kommer att lägga ett anbud på Kinnekulletåget. Nuvarande avtal löper ut nästa sommar.

Nu finns inga inplanerade möten förrän i slutet av augusti. Vi kommer därför ta en liten paus med uppdateringar av bloggen och återkommer i augusti igen om det inte inträffar något speciellt under sommaren. Vi passar på att önska er en Riktigt Trevlig Sommar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar